Rogaland

Rogaland er en dynamisk energiregion. Jærbuen er kjent for å gå rett til handling. Derfor er det flere grønne innovasjoner og individer som jobber hardt bak kulissene med å nå Paris-avtalen.

Klimapartnere har vært tilstede en kort stund og jobber tett sammen med andre aktører i markedet for å være en del av løsningen.  I dag er det 15 partnere i Rogaland. Ambisjonen er at vi er nær dobbelt så mange om et år. Partnerne i Rogaland er fremoverlente. De søker etter muligheter for å nå klimamålene og bidrar aktivt i samtalen om veien.

Regionsleder er Christian Herheim, som har jobbet mange år i olje og gass- bransjen og som gründer for forretningsutvikling av fornybar energi og CCS.

Å bli partner er enkelt, men forpliktende. Vi mener at de som skal være de fremste i Norge, og kanskje i verden, i sitt fag må kunne vise til resultater. Klimaregnskap, miljøsertifisering, risikostyring i ledelsen og spyddspissprosjekter er noe vi ser etter. For å være med ønsker vi at våre partnere bidrar i den store samtalen om omstilling, forretnings- og samfunnsutvikling. Årlig kontigent er på mellom 10.000 – 50.000 kroner.

Kontakt:

Christian Herheim

Christian Herheim

Regionsleder

+47 932 04 368

Postadresse:
Rogaland fylkeskommune
Postboks 130 sentrum
4001 Stavanger

Besøksadresse:
Arkitekt Eckhoffs gate 1
4010 Stavanger
(kart)