Glomma Papp

Bølgepappspesialisten inne emballasje og display. En foregangsbedrift innen miljø- og ressurssparing som har designet, utviklet og produsert emballasje- og displayløsninger for næringslivet og eksportmarkedet siden 1931.

Glomma Papp er en moderne og tradisjonsrik produsent av bølge- og massivpapp. De har designet, utviklet og produsert emballasje- og displayløsninger for næringslivet og eksportmarkedet helt siden 1931, mottatt flere nasjonale og internasjonale utmerkelser for sitt arbeid.

Visjon
Visjonen er å inspirere og forbedre. Gjennom nyskapende ideer, høy kvalitet og tett oppfølging skaper de vekst og utvikling for alle kunder.  De utforsker og bruker pappens egenskaper for å finne stadig nye løsninger på hvordan produkter kan pakkes inn, transporteres og stilles ut.

For miljøet og fremtiden
Glomma Papp legger til rette for miljøvennlige løsninger i alt de gjør. Norsk Resy AS samarbeider med Miljøverndepartementet og ble startet blant annet av Glomma Papps Jan Arthur Iversen i 1992. I det samme året ble Glomma Papp ISO 9001-sertifisert. Medlem av Grønt Punkt Norge, og i følge Norsk Resy ble det i 2019 gjenvunnet 107 % av alt brunt papir og bølgepapp.

Bedriften ledes av Nina Iversen som er 4. generasjon av familien.