De Bergenske

Grand Terminus er et klassisk, historisk bankett- og konferansehotell beliggende ved knutepunktet for kollektivtrafikk i Bergen sentrum ved stasjonene for jernbane og ekspressbusser. Hotellet har kapasitet til 400 i Terminus Hall, og samlet kan hotellet ta 650 kursgjester. Hotellet tilbyr 131 gjesterom i tillegg til Villa Terminus (18 rom)

Hotel Augustin er et historisk familieeid bergenshotel med en over 400 år gammel vinbar og restaurant beliggende ved havnen i Bergen Sentrum. Hotellet inngår i De Bergenske som består av 4 andre hoteller i Bergen. Augustin tilbyr 130 rom og har en konferansekapasitet på opptil 100 personer.

Klimavisjon

Grand Terminus har som mål å være blant de beste i klassen innen klima og miljø. Reduksjon av energiforbruket er et prioritert område. Terminus har også satt seg et mål om å være matreddere. Vi ønsker å bidra til at Norge når FNs bærekrafts mål om å halvere matsvinnet innen 2030. Vi har opplæring internt og en matredderkampanje eksternt, slik at gjestene ser at vi sammen må jobbe for å halvere matsvinnet. Positiv kommunikasjon internt og eksternt om temaet tror vi vil føre til redusering av matsvinnet

Hotel Augustin har hele tiden som mål å være blant de beste i klassen innen klima og miljø. Vi har gjort en rekke smarte grep som gjør at hotellet er et trygt og miljøvennlig valg for turister, tilreisende og ansatte.

 

Relaterte løsninger