D2 Merch

D2 Merch er akkurat det det høres ut som, 2 D’er som lager merch. Mer spesifikt Daniel og David. To gladgutter fra Stavanger som på hver sin kant hadde drevet med merch før de kom sammen for å starte D2 i 2019.

D2 sin visjon er å være hele musikknorges foretrukne leverandør av merch, og vi er på god vei mot målet. Vi har levert kvalitetsvarer til artister som Patti Smith, Odd Nordstoga, Janove Ottesen og Kvelertak, til influensere som Yummymummy og Martine Halvorsen, og festivaler som Mablis, Festningen og Vill Vill Vest, bare for å nevne noen.

D2 ønsker å være en del av løsningen, ikke problemet. Derfor driver vi så bærekraftig vi kan, både med hensyn til miljø og mennesker.

David og Daniel er oppvokst som Miljødetektiver i Blekkulfklubben på 90-tallet. Det var egentlig der det startet.

Det å være bevisst på miljøet, og ta vare på det rundt oss. Miljø har aldri vært mer viktig enn det er nå.
Vi er vitne til global oppvarming. Dyr som dør fordi de får i seg forsøplet plast, korallrev som sakte men sikkert dør ut, plastflaket i Stillehavet på 1,6 millioner kvadratkilometer.

D2 tilbyr nesten utelukkende tekstiler av resirkulert materiale og økologisk bomull, og trykker med miljøvennlig farge.

Fordi de bryr oss om verden, og syns det er noe alle skal gjøre.
Som de sier i Blekkulfsangen; «Bruk hodet, vi har bare en klode».

Derfor er D2 ekstra stolt av at de er den eneste offisielle forhandler til Stanley/Stella i Norge og at de har fått sertifiseringen til GOTS.