Utvikler miljøvennlig transportemballasje og leverer gjenbruk som tjeneste

Loopings produktinnovasjon eliminerer bruken av engangsplast og reduserer tid brukt på emballering og demontering med opptil 75%. Så langt har Looping redusert over 60 tonn med engangsplast for sine kunder på tvers av bygg og anleggsbransjen.

Looping, i Klimapartnere Viken, er et selskap som produserer og utvikler gjenbrukbar transportemballasje for bygg og anleggsbransjen. Deres første produktserie Modulcover™ er tilpasset modulmarkedet med et gjenbrukbart beskyttelsesdekke for entreprenørmoduler, bomoduler og stålmoduler. Selskapet tilbyr gjenbruk som tjeneste i en modell der produktene vedlikeholdes og spores gjennom hele livsløpet slik at kunden til enhver tid får
en best mulig brukeropplevelse.

Selve produktinnovasjonen eliminerer bruken av engangsplast og reduserer tid brukt på emballering og demontering med opptil 75%. Så langt har Looping redusert over 60 tonn med engangsplast for sine kunder på tvers av bygg og anleggsbransjen.

Head of Operations and Marketing i Looping, Josefine Smith Brekke, forteller at de er stolte av å ha langvarige samarbeid med ledende aktører som Ramirent og Cramo Group.
– Deres tilbakemelding er tydelig – å gå tilbake til engangsplast er ikke et alternativ. Denne tillitserklæringen er vår hovedmotivasjon for å utvikle kvalitetsprodukter som gjør kundene våre bedre, noe vi jobber med kontinuerlig gjennom innovasjon, testing og produktutvikling.

Tilknyttede partnere