IRene Kraftcontaineren løser utfordringer med fossilfri byggeplass

Mange kommuner leker med tanken om en fossilfri byggeplass, og noen har allerede begynt å stille krav. Uansett er det ingen tvil om det snart vil oppstå et stort behov for tilgjengelig fornybar kraft på byggeplasser og i båthavner over hele landet.

Foto: Bosch Rexroth

Når du først har fått en elektrisk gravemaskin, kommer planleggingen for å få tak i kraft. I byggeprosjekt er det strømmen som kommer litt sent ut i prosjektet. Med IRene Kraftcontainer kan du få levert energi (batterier) som er ferdig oppladet og som raskt kan lade el-gravemaskiner eller andre elektriske kjøretøy rimelig raskt, som i lunsjen.

– Den aller største fordelen med IRene Kraftcontainer er at man kan starte et byggeprosjekt helt elektrisk fra dag en. Og på dag to og tre har man redusert effekt-topper som koster utbygger store beløp dersom en plutselig skal koble en el-lastebil rett i ladekontakten, forteller Thomas Flinskau som er daglig leder i Intergrate Renewables.

-I helgene kan en flyttet containeren til et hyttefelt og lade biler som er på helgetur, eller for eksempel til et idrettsarrangement som trenger strøm. Mulighetene er uendelige, sier Thomas Flinskau.

IRene Kraftcontainer har mulighet for å selv lade sakte og når det trengs kan den levere store mengder energi, som for eksempel når en ferje legger inntil kai, eller en buss trenger å lade raskt på stopp ved holdeplass. Containeren kan optimaliseres, og dersom Klimapartner; Beyonder lanserer sine fornybare batterier vil dette være et supert supplement til IRene kraftkontaineren og til den grønne omstillingen i regionen.

Tilknyttede partnere