Bærekraftsskole for Atea ansatte

Teknologi er løsningen på mange av bærekraftsutfordringene verden står overfor. Ateas misjon er å levere denne teknologien, sammen med kunnskap om hvordan teknologi kan forbedre livene våre. Derfor skolerer Atea alle sine ansatte i bærekraft.

Foto: Klimapartnere

Vinteren 2020 påbegynte Atea Bærekraftsskolen for alle sine ansatte. Gjennom en hel dags trening skoleres alle de ansatte i bærekraft og hvordan dette er relevant for deres arbeidsområde og ut mot kunder. Her får man både opplæring i ulike deler av bærekraftspirnsippene, men også hvordan dette utgjør en mulighet for selskapet til å ta posisjon. På slutten av opplæringen må man gjennom en eksamen med sensorer som gir tilbakemelding og bedømmer om Ateas bærekraftssertifisering er oppnådd eller om kurset må tas på ny.

I disse dager legges Atea om til en digital variant. Fjordkraft har også latt seg inspirere av Ateas gode eksempel og har kjørt egen grønn skole internt hos egne ansatte.

Er intern bærekraftsopplæring noe for din bedrift også, for å sikre at flere i firmaet tenker utslippsreduksjon og grønne muligheter? 

Tilknyttede partnere