Thon Hotel Arendal er Miljøfyrtårnsertifisert og setter seg årlige Klima – og miljømål og handlingsplan som en del av sertifiseringen. Thon Hotel Arendal er også med i KuttMatsvinn2020 der målsettingen er å redusere matsvinnet med 20 prosent innen 2020. Det overordnede målet er å bidra inn i arbeidet med å nå FNs bærekraftmål 12.3 om å halvere matsvinnet innen 2030.
Thon Hotell Arendal tilbyr gjester et miljøsertifisert hotell med lav Klima- og miljøbelastning samt bærekraftig mat.
Redusert matsvinn ved å videreselge overskuddsmat fra Buffetene via app Too Good To.
Legge press på eier hvert år for at vi kun skal kjøpe fornybar energi.
Fortsette å jobbe for å nå målene med KuttMatsvinn2020.
Øke andelen kortreiste og økologiske produkter.
Behovsstyre områder mht varme og kjøling
SUM KLIMAGASSUTSLIPP | 0,0 | 0,0 | - |
---|
SUM KLIMAGASSUTSLIPP | 0,0 | 0,0 | - |
---|