Klimapartnere Vestland ønsker Kraftlauget velkommen i partnerskapet

Kraftlauget var én av to nye partnere som signerte partneravtale under Klimapartnere Vestlands klimalunsj på Fløyen, fredag. – Vi er utrolig glade for å bli klimapartner, og tror vi kommer til å bli en god match, sier Oldermann Geir Magne Kvalsøren.

Alle foto: Fløyen / Tekst: Thea Beate Andresen

Under partnerlunsj på fløyen forrige fredag signerte Design og teknologi selskapet Kraftlauget partnerkontrakt. -Det er med stas å kunne ønske Kraftlauget velkommen inn i partnerskapet. Det blir kjempegøy å se hvordan dette blir sier Renate Nedregård, leder i Klimapartnere Vestland.

Først av sin sort på Vestlandet.

Kraftlauget har vært med på å forme Vestlandet sitt første klimapositive design og teknologimiljø. Det som skiller Kraftlauget fra sine konkurrenter, er at de har samfunnsansvar og bærekraft som en del av sin strategi innen forretningsdriften. 5% av Kraftlauget sitt overskudd går til prosjekter som støtter følgende av FNs bærekraftsmål: 3. God helse, 4. God utdanning, 13. Stoppe klimaendringene og 14. Livet under vann. Kunder som støtter disse bærekrafts målene blir prioritert.

 

Eget etisk råd.

For å forsikre seg at disse målene blir opprettholdt i deres arbeid, har Kraftlauget gjort noen tiltak. Et av disse tiltakene er Kraftlauget sitt etiske råd. I dette rådet bestemmes hvilke kunder Kraftlauget skal jobbe med. Aktuelle kunder blir vurdert utfra Kraftlauget sine krav innen bærekraft og sosialt ansvar.

– Disse målene om bærekraft og sosialt ansvar er utrolig viktig for oss. Vi har flinke folk og vil at de skal brukes riktig, sier Kvalsøren.

Kraftlauget sin suksess viser at det er mulig å tjene penger og bærekraftig samtidig.

Klimapartnere Vestland ønsker Kraftlauget velkommen i partnerskapet!