Klimapartnere Vestland klar med ny podkastserie

Klimapartnere Vestland inviterer inspirerende partnere til Angardes nye studio for å dele sine fremste løsninger for det grønne skiftet i den nye podkastserien «Operasjon Nullutslipp».

Denne uken lanserer Klimapartnere Vestland sin helt ferske podkast «Operasjon Nullutslipp». I hver episode har programleder Renate Nedregård og produsent Tiril Amalie Johansen med seg nye og inspirerende gjester fra partnervirksomhetene i Vestland.

– Podkasten skal gi inspirasjon og løsninger fra de fremste pådriverne for det grønne skiftet i Vestland, sier Renate Nedregård, leder i Klimapartnere Vestland.

Gjenbrukt podkaststudio

I den første episoden møter du Bente Haugsdal, daglig leder i Angarde. Hun forteller om Angardes nye studio, som podkasten er spilt inn i. Studioet er preget av gjenbruk med gamle ventilasjonskanaler omgjort til krakker og lydvegg. Alt av teknisk utstyr er dessuten kjøpt brukt.

I de kommende episodene får du blant annet høre fra Aslak Sverdrup, administrerende direktør for Akvariet, Åsne Ådland-Dale, leder for bærekraft i Sparebanken Vest og Inki Brown, direktør for bærekraftsrådgivning i PWC.

Ny episode annenhver onsdag

De første to episodene vil bli lagt ut ved lansering. Videre vil én episode bli gjort tilgjengelig annenhver onsdag.

Podkasten er tilgjengelig på Spotify, og vil etter hvert bli tilgjengelig på de fleste lytte-plattformene.

Første episode kan du høre her allerede nå: