Grønne Folk produserer smakfull, lettvint og sunn ferdigmat av 2.sort grønnsaker fra Frosta til dagligvarehandelen og horeca markedet.
Frosta er en jordbrukskommune hvor det blir dyrket grønnsaker og potet til det norske markedet. Gjennomsnittlig produksjon av potet, gulrot og løk tilsier 30 % svinn på åker eller i sorteringsfasen.
Vårt konsept er å utnytte restverdien som dette store volumet representerer, til å produsere sunn og god mat – uten tilsetningsstoffer. Produksjonsmetodene våre er skånsom med svært liten grad av prosessering, og tilpasset for å bevare mest mulig av næringsinnhold fra råvarene.
Slik vil Grønne Folk bidra til at det blir enkelt å spise mer grønnsaker og dermed et sunnere kosthold. Maten vår er smakfull, rask og enkel å tilberede . Å spise mer grønnsaker er et mål for mange, og ved å velge Grønne Folk er man med å bidra til mindre matsvinn og å redusere klimaavtrykket.