
Hvordan kan bedrifter tilby mer klimavennlig mat, både ved arrangement og servering?
15. oktober lanserer Norsk Klimastiftelse rapporten «Kosthold og landbruk for klima». I den forbindelse inviterer Klimapartnere til workshop med tittelen «Grønnere mat på menyen».
Tid: Tirsdag 15. oktober kl 13.45-15.00
Sted: Litteraturhuset i Bergen, Olav H. Hauge
Hvordan kan bedrifter tilby mer klimavennlig mat, ved både arrangement og servering? Vi ønsker representanter for serveringssteder, restauranter, hoteller, kantiner, festivaler og andre arrangører velkommen!
Etter innledningen jobber vi i små grupper for å dele erfaringer, finne frem til gode løsninger, og inspirere hverandre.
Arrangementet holdes i samarbeid med GC Rieber Fondene, og er gratis. Meld deg på her:
PROGRAM FOR DAGEN:
12.00 – 13.30 Lunsj og lansering av rapporten «Kosthold og landbruk for klima», i regi av Norsk Klimastiftelse i samarbeid med GC Rieber Fondene
Til å kommentere rapporten kommer blant andre leder for regjeringens utvalg for innovasjon og vekst i grøntsektoren, Anita Krohn Traaseth, stortingsrepresentantene Terje Breivik (V), Lars Haltbrekken (SV) og Eigil Knutsen (AP), generalsekretær i Norges Bondelag, Sigrid Hjørnegård, og bærekraftsansvarlig i Orkla Foods Norge, Johanne Kjuus.
13.45-15.00 Workshop: Grønnere mat på menyen, i regi av Klimapartnere Vestland