Workshop: Grønnere mat på menyen

Hvordan kan bedrifter tilby mer klimavennlig mat, både ved arrangement og servering?

15. oktober lanserer Norsk Klimastiftelse rapporten «Kosthold og landbruk for klima». I den forbindelse inviterer Klimapartnere til workshop med tittelen «Grønnere mat på menyen».

Tid: Tirsdag 15. oktober kl 13.45-15.00

Sted: Litteraturhuset i Bergen, Olav H. Hauge 

Hvordan kan bedrifter tilby mer klimavennlig mat, ved både arrangement og servering? Vi ønsker representanter for serveringssteder, restauranter, hoteller, kantiner, festivaler og andre arrangører velkommen!

  • Seksjonssjef Kjetil Jensen forteller om kampanjen BKK og ISS har satt igang i BKK sine kantiner for CO2–merking av mat.
  • Raymond Mikkelsen, konsernkjøkkensjef hos hotellkjeden De Bergenske jobber for å sikre mer klimavennlig mat i servering og ved arrangement.

Etter innledningen jobber vi i små grupper for å dele erfaringer, finne frem til gode løsninger, og inspirere hverandre.

Arrangementet holdes i samarbeid med GC Rieber Fondene, og er gratis. Meld deg på her:

PÅMELDING

 

PROGRAM FOR DAGEN:

12.00 – 13.30 Lunsj og lansering av rapporten «Kosthold og landbruk for klima», i regi av Norsk Klimastiftelse i samarbeid med GC Rieber Fondene

Til å kommentere rapporten kommer blant andre leder for regjeringens utvalg for innovasjon og vekst i grøntsektoren, Anita Krohn Traaseth, stortingsrepresentantene Terje Breivik (V), Lars Haltbrekken (SV) og Eigil Knutsen (AP), generalsekretær i Norges Bondelag, Sigrid Hjørnegård, og bærekraftsansvarlig i Orkla Foods Norge, Johanne Kjuus.

13.45-15.00 Workshop: Grønnere mat på menyen, i regi av Klimapartnere Vestland

 

Andre Arrangementer