Lydløs Stavanger

Lydløs er en arena for fremtidens båtliv. Vi skal skape nysgjerrighet og entusiasme om nullutslipp på sjøen slik at bærekraftige løsninger blir attraktive og relevante. 14. juni kommer vi til Stavanger og da kan du selv få teste ut hvordan en lydløs opplevelse på sjøen føles.

Lydløs ble startet i Arendal etter et forprosjekt som diskuterte hvordan overgangen til det grønne skiftet for fritidsbåter og mindre yrkesbåter kan akselereres.

Idéen med Lydløs er å skape oppmerksomhet om nullutslipp på sjøen. Dette gjør vi ved å lage arrangementer der folk kan se og prøve el-båter.

Stavanger er et stopp på veien for denne turneen i Sør og Vest Norge. Denne dagen vil du møte leverandører for utslippsfritt båtliv, organisasjoner, se og lære mer om ny teknologi og el motorer.

Lydløs er en festival for alle som liker å være på sjøen og som lever av å være på sjøen. Vi skal skape entusiasme og nysgjerrighet.

Lydløs elbåtfestival blir arrangert av Klimapartnere Rogaland i samarbeid med Stavanger Havn, Stavanger Kommune og Nordic Edge.

For mer informasjon sjekk ut:

https://www.lydlos.no/stavanger