Bærekraft og miljøledelse

Bærekraft har etter hvert blitt et kjent begrep i både små og store bedrifter, men hvordan jobber norske bedrifter med bærekraft sånn egentlig? Denne torsdagen får vi høre fra to bedrifter hvordan de jobber med temaene i praksis.

Meld deg på her.

Til å innlede får vi besøk av bærekraftsansvarlig i Østfold Energi, Anna Sara Fjeld. Hun er utdannet siviløkonom med bakgrunn som prosjektleder i endringsprosesser i Direktoratet for økonomistyring og regionsleder i Framtiden i våre hender. Under temaet Bærer krafta?, vil hun dele sine erfaringer med hvordan bærekraft kan gå fra å være et buzzword til å representere konkret handling. 

Anna Sara Fjeld, bærekraftsansvarlig i Østfold Energi.
Anna Sara Fjeld, bærekraftsansvarlig i Østfold Energi.

Hilde Søraas Grønhovd er prosjektansvarlig og forretningsutvikler i Buskerud Næringshage. Hun jobber mye med prosjekter innen bærekraft og grønn omstilling og har i vinter fylt på med kompetanse gjennom studiet «bærekraftig forretningsmodellinnovasjon» på NMBU. Hilde har vært prosjektleder for utvikling av bærekraftstrategien i LY hytta siden oppstarten tidlig i 2021. Hun brenner for å gjøre grønn omstilling og bærekraftig forretningsutvikling til noe forståelig og relevant for SMB’er i distriktene. 

Hilde Søraas Grønhovd, prosjektansvarlig og forretningsutvikler i Buskerud Næringshage
Hilde Søraas Grønhovd, prosjektansvarlig og forretningsutvikler i Buskerud Næringshage

Interessert i foredraget, men ikke partner? Kontakt oss her! 

NB: Dette arrangementet er åpent for Klimapartnerne i alle regioner.

K-Punktet, eller det Kritiske-Punktet, er Klimapartnere Vikens nye møteserie om klima. Den siste torsdagen hver måned møtes vi digitalt for faglig påfyll om aktuelle temaer innen klima og grønn omstilling.