Klimaprat og julegløgg i loftstuen

Klimapartnere Vestland inviterer våre partnere til uformelt førjulstreff i loftstuen i det midlertidige fylkeshuset på Sandsli. Her får vi blant annet besøk av BTs sjefsredaktør Frøy Gudbrandsen, som oppsummerer klimaåret 2021.

2021 nærmer seg slutten! Men før vi tar juleferie, er det på tide å oppsummere året sammen med dere i partnerskapet. For Vestlandets storavis, Bergens Tidende, var 2021 det året da klimajournalistikken fikk sitt gjennombrudd. Med klima som hovedsatsing, egen klimagruppe i redaksjonen, og podcastserie om klima, har sjefredaktør Frøy Gudbrandsen fulgt temaet tett det siste året. Denne dagen deler hun sin oppsummering av klimaåret 2021 med oss under vårt førjulstreff med alkoholfri julegløgg, pepperkaker og klimaprat. Vi utfordrer våre gjester til å delta i diskusjonen, og dele deres erfaringer og ambisjoner for året som kommer.

Det hele skjer i den ærverdige loftsstuen i Statoils gamle hovedkvarter på Sandsli, hvor Klimapartnere Vestland holder hus sammen med Vestland fylkeskommune frem til det nye fylkesbygget står klart i Bergen sentrum.

Ta en pause fra julestria og stikk innom oss på Sandsli!

Arrangementet er gratis og åpent for ansatte i våre partnervirksomheter i Vestland. 

 

Meld deg på her