Grønt kulturliv: Kveldsmøte med Klimapartnere Vestland og Bergen Live

Fredag 26. august inviterer Klimapartnere Vestland og Bergen Live til kveldssamling i Snekkerbrakken med faglig og sosialt påfyll, etterfulgt av konsert med suksessbandet Highasakite på Koengen.

Denne sommeren var Bergenfest endelig tilbake etter to år med restriksjoner for kulturbransjen. Arrangør Bergen Live har som ambisjon å bli Nord-Europas grønneste konsertarrangør. Hvordan jobber de for å få dette til? Og hvilke erfaringer tar de med seg fra årets Bergenfest? Dette får vi høre mer om under møtet.

Vi får også høre fra andre klimapartnere i kulturbransjen om deres utfordringer, løsninger og målsetninger for grønne kulturarrangementer. Avslutningsvis blir det panelsamtale med blant annet kulturbyråd Katrine Nødtvedt og Eviny.

Møtet er gratis, og åpent for ansatte i partnervirksomheter i Vestland.

Det vil bli servert smårettsbuffet og baren er åpen med mulighet for å kjøpe seg noe å drikke.

Påmeldingsfrist er 19. august.

Etter arrangementet står Highasakite på scenen på Koengen. Bergen Live tilbyr i den anledning konsertbilletter til redusert pris for alle deltakerne på arrangementet, slik at vi kan avslutte med en fin konsertopplevelse for de som ønsker å bli med på det. De påmeldte vil få tilsendt informasjon om dette.

Meld deg på her