Energieffektive løsninger og Klimapartnere sin nasjonale konferanse

Den 10. november går den nasjonale digitale Klimapartnerkonferansen av stabelen. I den anledning inviterer Klimapartnere Trøndelag til ekstra påfyll både for hode og mage i Trondheim. Vi har eget program om energieffektive løsninger, ser konferansen og spiser lunsj sammen.

Den første delen av programmet tar vi tak i mulighetene som ligger i energiøkonomisering og små og store løsninger for en energismart bedrift. Her vil du få kunnskap, inspirasjon og verktøy for økt energibesparelse og omlegging til fornybare løsninger. Vi får høre fra Frode Olav Gjerstad og Rune Gaustad. Frode Olav Gjerstad er rådgiver innen energi og miljø i Asplan Viak og har mange års fartstid fra energibransjen. Rune Gaustad er påtroppende CEO for Aneo Real Estate, som er Aneo (tidligere Trønderenergi) sin nye satsing på solenergi.

Etter energidelen ser vi sammen årets klimapartnerkonferanse, som sendes digitalt. Konferansen har fått navnet «Praktiske løsninger for grønn innovasjon» og vil handle om tre tema;  energiløsninger, sirkulære verdikjeder og klimarapportering.

Sett av noen formiddagstimer til kunnskap, inspirasjon og nye bekjentskaper. Vi skal være i Asplan Viak sine hyggelige lokaler i Trondheim. Arrangementet er åpent for alle og gratis, så ta med deg både leverandører og kunder og andre du tenker kan ha interesse.

Program:

0830-0900: Kaffe og mingling

0900-0945: Energieffektive løsninger i næringsbygg og industri

Velkommen
Ingveig Holand Wahl, fung. leder Klimapartnere Trøndelag

Gode råd og eksempler på energiledelse, energikartlegging, energieffektiviseringstiltak og ulike typer fornybar produksjon og lagring.
Frode Olav Gjerstad, rådgiver i energi og miljø i Asplan Viak.

Hvordan kan solenergi være en del av løsningen og hva kan vi bidra med?
Rune Gaustad, påtroppende CEO i Aneo Real Estate.

0945-1000: Pause

1000-1115: Vi ser Klimapartnerkonferansen sammen

1115-1200: Lunsj

Meld deg på her