Energi i bygg: Effektivisering, proptech og smarte løsninger

Klimapartnere Vestland og Klimapartnere Rogaland inviterer i samarbeid til dette digitale møtet om energieffektivisering og smarte energiløsninger i bygg. Bli oppdatert og få med deg de beste eksemplene på nye, smarte løsninger fra våre partnere på Vestlandet.

Hva gjør et bygg bærekraftig? Energieffektivisering, fornybar energi og proptech er viktige stikkord i denne sammenheng. Vi inviterer til webinar for alle i eiendomsbransjen, næringsutviklere, utbyggere og leietakere.

Vi ser nærmere på hva disse begrepene betyr og noen av løsningene og teknologien som finnes i markedet i dag.

Program:

12.00: Velkommen og intro ved Klimapartnere Vestland, Renate Nedregård.

12.05: Proptech Innovation er en norsk næringsklynge innen bygg- og eiendomsbransjen. Målet er å gjøre Norges største landindustri smart, bærekraftig og å eksportere norske teknologier til verden. Ved daglig leder, Stig Frode Opsvik.

12.20: Entro er spesialist på lønnsomme forbedringer innen energibruk og miljø. Ved Annika Rødeseike, Entro.

12.35: BOB (ikke bekreftet)

12.45: ClevAir optimaliserer byggautomasjonsanlegg som er inntil 25 år gamle, og kan redusere bruken av energi i bygget med inntil 40%. Løsningen er lett å komme i gang med og du sparer utgifter fra dag 1. Løsningen gir mer fornøyde leietakere, bedre inneklima og lavere strømregninger med en enkel integrasjon. Lær mer om hvordan denne teknologien fungerer og bli kjent med noen av casene i Norge ved grunder og daglig leder, Sjur Usken, ClevAir.

12.55: Integrate Renewables utvikler, prosjekterer og installerer løsninger for fornybar strøm (solceller og vindmøller), energilagring, tilkoblinger og overvåking av løsningene. Her møter du grunder og daglig leder Thomas Flinskau.

13.05: Spørsmål og svar – åpen dialog.

MELD DEG PÅ HER

Møtet er gratis. Vel møtt!