Earth day 22. april – Digitalt frokostmøte

Bærekraftsmål nr 17 – Det viktigste målet!
Klimapartnere i samarbeid med FuelBox og Corporate Good inviterer til en kick off for Earth day, eller Jordens dag om du foretrekker! Ved å starte morgenen med oss så får du input og tips til hvordan du kan spre ordet om Earth day og spre det gode og viktige budskap med dine kollegaer, familie og venner gjennom dagen.

Photo by Elena Mozhvilo on Unsplash

– Dette er øyeblikket for å endre alt – forretningsklimaet, det politiske klimaet og hvordan vi tar grep på klimaområdet. Nå er tiden inne for det ustoppelige motet til å bevare og beskytte vår helse, våre familier og vårt levebrød.

For Earth Day 2022 må vi handle (modig), innovere (bredt) og implementere (rettferdig). Det kommer til å involvere oss alle. Bedrifter, myndigheter og innbyggere – alle er ansvarlige for hvor vi er, og alle må ta ansvar for hvor vi skal. Et partnerskap for planeten.

(Fritt oversatt fra Fra Earthday.org)

Vi ønsker sammen å stimulere til de samtalene som muliggjør reelle endringer; utfordrer, deler og reflekterer over eget liv og egen arbeidsplass, og identifisere muligheter hvor man selv har påvirkningskraft og gjennomføringsmulighet.

Arrangementet er gratis og åpent for alle.

Meld deg på her >>>

Arrangementet er for alle som engasjerer seg i bærekraft, men vi oppfordrer spesielt alle som har en eller annen form for bærekraftsansvar i virksomheten til å melde seg på slik at dere kan arrangere samtaler i egen virksomhet i etterkant gjerne rundt kaffemaskinen, lunsjbordet eller hva med under fredagstacoen?

Program:

  • Velkommen og innledning ved Klimapartnere
  • Gode tips til bærekraftsarbeid i din bedrift ved Maria Peltokangas i Corporate Good
  • Verdien av gode samtaler for å skape konkrete endringer ved Tonje Flack fra FuelBox
  • TalkShop ved bruk av samtalepakke «Earth Day» i FuelBox App
    Hensikt: dele erfaringer og ideer på tvers av bedrifter og bransjer. Grupper på 4 personer i  breakout- rooms.
  • Hvordan involvere og engasjere ansatte på egen arbeidsplass ved FuelBox

Inkluderer gratis tilgang til samtalepakker og materiell.

Vel møtt og god Earth Day!

Photo by Melissa Askew on Unsplash