Samlet hele Vestland til digitalt ledermøte i Klimapartnere Vestland

Over hundre klimaledere fulgte med da Klimapartnere Vestland hadde sitt første digitale ledermøte, og sitt første ledermøtet som et samlet Vestland. Der fikk de se styrken og bredden i partnerskapet.

Mandag gjennomførte Klimapartnere Vestlands sitt høstlige ledermøte. Over hundre klimaledere fra våre drøye seksti partnere fulgte sendingen, som i år ble live-sendt fra studioet i Grieghallen. Renate Nedregård har sammen med produksjonsleverandørene i Kulturoperatørene stått for planlegging og gjennomføring av møtet. Hun er både stolt og lettet etter møtet.

– Det gir en ekstra nerve når møtet skal være digitalt, og alt må sitte. Vi må bare si tusen takk til Kulturoperatørene for en fantastisk produksjon, og til alle partnere og andre bidragsytere som stod for innholdet i dag, sier Nedregård.

Renate Nedregård var med å lede møtet fra hjemmekontoret på Os.

– Viser styrke

Ledermøtet oppsummerte et 2020 som til tross for de betydelige utfordringene pandemien har med seg, verken har svekket aktivitet eller milepælar for Klimapartnere og våre partnervirksomheter:

 

– Det var ekstra gledelig å kunne åpne med valgresultatet i USA som bakteppe. Det et skjer utrolig mye i regionen vår for tiden. Så mye at utfordringen når vi skulle sette et program for dette møtet ikke var å fylle opp, men å begrense oss. Etter et hektisk og utfordrende år er det veldig godt å ta en fot i bakken og se hvor sterkt vi faktisk står. Det gir et fantastisk utgangspunkt for satsingen videre mot Nullutslipp 2030, sier leder av Klimapartnere Vestland, Helene Frihammer.

Kristine Kopperud Timberlid, Innovasjon Norge, Bjørn Sundland, BKK og Helene Frihammer diskuterte finansieringsløsninger av grønne forretningsideer.

Et samlet Vestland

Dagens ledermøte var det første ledermøtet i Klimapartnere Vestland som et samlet partnerskap. I august hadde vi oppstartsmøte for vår nordlige del, og forrige uke signerte de første partnerne sine partneravtaler. Både Evoy og Firda Billag var blant partnere som ble vist fram under dagens møte og avdelingsleder i Klimapartnere Vestland nord, Truls-Einar Johnsen, er også godt fornøyd med dagens møte.

– Vi ser igjen at det ligger en voldsom styrke i dette partnerskapet, som jeg vet at våre nye partnere her i nord er veldig ivre på å både bidra til og lære av, sier Johnsen.

Truls-Einar Johnsen fra havna i Florø.

Ledermøtet kan du se i opptak her. Klimapartnere Vestland kommer også til å dele snutter fra sendingen i løpet av uka, så følg med på våre Facebook-sider Klimapartnere og Klimapartnere Vestland.